Celebertbesök

Självaste Sally är här på weekend/socialisering den här veckan.

image9


Hon inledde sitt besök storstilat i tisdags genom att kissa på båda fårskinnen framför tv´n, och medans jag tvättade av dem passade hon på att bajsa bredvid julgranen. (Och nej, hon är inte valp. Hon är 2,5. Men vem blir inte lite ivrig ibland??)
Är dom inte för härliga!!  
Annars har det förlöpt utan större incidenter, igår var vi på social träning (  =man får inte ge sej på varken folk, cyklar, barn eller annat som man inte brukar se hemma på landet) hos Amelie och Rikkards Stella. Mycket trevligt, efter en liten stund blev dom betydligt kamratligare än vad sally brukar vara, och det slickades både här och där.

Sedan var vi på tjejkväll, promenad runt berget med Maria och Cissi och sen fika. Ja och bonde söker fru ingår ju förstås i tjej-kvällen, och vi ååååhh-ade och oooohh-ade och blev lite tårögda när Anders sa att han var så förtjust i isabelle."Jag är fast".  SÅ HIMLA ROMANTISKT!!!!
Det var nästan så man ville åka dit och klappa om han för att man blev så glad. Kanske ta hand om dom lite så att dom kan ha det bra med varann och åka  till kanarieöarna eller gå på picnic..

I morgon ska vi iväg och åka skidor, kanske vid svartsjöarna?
Jag och Patrik var där i söndags och det var alldeles som gjort för mej, platt, och det gick inte att åka längre än typ fyra kilometer. (det hade snöat så mycket.) Hoppas det är lika i morrn...
image10

Ja, det är väl vad som hänt sen sist...
Jag har pluggat idag, med några avbrott för att fika och kolla vilken hundras jag är.
Ja man kunde göra det nånstans och jag blev en Grand Danois av någon outgrundlig anledning. Första frågan var hur hög (har redan funnit mej i rollen som hund, det heter kanske lång) man var, och jag kan inte riktigt förstå hur det kunde få mej till världens typ största hund.
Jaja, jag är i alla fall stor, uthållig, kraftig, intelligent och mjuk och modig. Kärleksfull och trogen, okomplicerad och jag har inga speciella aktivitetsbehov. Samt vänlig.
Ja man skulle kunna säga komplett.
Så nu vet ni.

image12




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0