ÅNEJ!!

Idag hörde jag att det var en som hade åkt fast FÖR ATT HON KÖRDE FÖR SAKTA. PÅ RIKTIGT!!!!
Som tröst fick jag höra att det säkert bara var på vägar där det inte är två-filigt, där det inte går att köra om. Jaha som att det skulle vara bättre, jag törs ju inte köra där det är två filer.


Kommentarer
Postat av: Amelie Nilsson

Det är inte lätt att vara Anna inte... :)

2008-09-09 @ 20:50:41
URL: http://www.stenen.net
Postat av: a finmoster

Hej lilla gumman, missade du den lektionen i körskolan? Att köra för sakta är lika illa som att köra för fort. På uppkörning blir du kuggad om du kör för sakta eller för fort. Men som tur är fick ju du ditt körtkort, å två filer är bättre än en.

2008-09-09 @ 21:11:52
Postat av: anna

jag missade visst inte alls den lektionen, det var bara det att det gick så mycket bättre när nån satt bredvid och kunde dra i hand(nöd)-bromsen om jag trasslade in mej i någon sorts situation.

nu finns ingen sån nöd-hjälp.

och på uppkörningen var jag så nervös så jag såg varken folk eller bilar, då gick det så lätt. nu har jag börjat uppmärksamma dessa saker och då blir allt så mycket farligare.

hur som helst har jag ingen som helst kontroll över bilen om det går över 90, dessutom tycker jag att den låter konstigt. och så vet jag inte riktigt vart jag har den. eller dom andra bilarna.

annars går det ganska bra.

2008-09-09 @ 21:21:20
Postat av: Maria

Men du- kan du inte sätta din fina vän skyltdockan bredvid dig i bilen och låtsas att hon är din körskolelärare. Så kommer garanterat alla att titta mer på dig när du kör förbi, än du kommer att märka av dem. Så kan du säkert gasa lite mer.

2008-09-09 @ 22:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0