Idag har jag:

1) jobbat från jättejättetidigt
2) Träffat mamma, pappa, Annica & Sally och ätit hamburgertallrik. Och skämts för mitt sällskap som packade ihop en prydlig matlåda till Sally (hop-plock från pappas tallrik) som väntade i bilen. Folk trodde säkert att vi skulle dela broderligt på dom sista resterna när det blir knapert, för att vi inte får nån mat i vanliga fall.

3) Träffat Amelie & Svea, och det HÄR var hemlisen :D
              image256


Svea bekantar sig med Svea
image259      image258
Ååååhh va fin du blev Svea!  Du ser ut som en liten kokerska med kalasbyxor! Ät inte upp strumporna bara.
image261


Gjort ett super-kap, nämligen ett åka-på-utflykt-kit till pärlan!!
image257
Det fanns ett jättefint förkläde i samma mönster också, men jag kunde inte riktigt se när jag skulle ha det. Man är ju sällan så kökslig i bilen. Kanske när jag ska stanna vid en liten sjö och diska dom fina muggarna? Eller när jag lagar husmanskost och pinnbröd över en liten brasa bredvid vägen? Ja möjligheterna är oändliga. Jag kanske köper det nästa gång.

Jag har även hunnit försökt sy in min fina rea-klänning från ellos. Först dog symaskinen och sen tyckte jag att det verkade vara en fin idé att sy in den medans jag hade på den, för att få den perfekta passformen (eller egentligen för att jag hade gjort en resår av sytråd under skärningen, så jag fick inte av mig den) och det blev väldigt bra.
Men sen såg jag att jag hade råkat sy fast den i tröjan som jag hade under, så nu kan jag ändå inte använda den.
Typiskt.

Jag tråcklar loss mej
image260

Nu ska jag ta ett hår-piller, i morgon åker vi till Åland.
Hur det gick får ni se till veckan.

Kommentarer
Postat av: a moster

Annapanna ! Du borde bli författare, typ Marian Keyes eller Jane Green. Dä henne les man mä e smil på läppan från framsia av Sverige. Ha lagte som en favorit. Jättekul! Sköt om dej!

2008-03-14 @ 10:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0